Egoet hænger på kanten af goodbye

Før var egoets tidsalder det store. Det måler sig på fysisk styrke og besiddelser. Derfor kæmper forvoksede egoer som Ruslands Putin eller Trump stadig om at forblive i en patetisk hang til selviscenesættelse. Det er af den gamle magtæras tid. Koste hvad det vil fortsætter egoet helt aflukket fra at modtage erkendelse om fejlgrund. Se det som desperation før afgrund.

Egoet hænger på kanten af goodbye. Nye sjæle vil og giver nye håb. Zelensky er – som man  får indtryk af – i en ny tid for ledere. Hjertet vil have god kår for at vinde denne styrkeprøve målt med ny tids øjne – med større sans for livets og fremtidens menneskelige værdier – et liv for frihed og fred er allerede vundet i mange af verdens hjerter. #empati #ledelse

Egoer med vanvidstræk er som balloner og eksploderer – tegning Mette HK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.