Budskaber i blodet

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder og ledere med bl.a. at formidle egne nyheder til medarbejdere, interessenter og medier, samt emner om miljø, kultur og grøn omstilling. At kommunikere budskaber, der styrker forståelsen, tilliden og skaber positiv handling. Budskaber, der udvikler afsender og modtagers indsigt i sagens mange sider. 

Mit ophav har altid været optaget af sprog, tekst og god formidling. Sveriges første skriveinstitut blev startet af min tipoldefar Otto Magnus Påhlman i 1881. Otto ville lære folk at skrive og hjælpe dem med, hvad de skulle skrive. Instituttet fik succes med sit koncept. Snart omfattede instituttet også handelskorrespondance, revision og bogføring. God forretning blev  koblet sammen med omtanke for mennesker og miljø, i kombination med at man tog næringslivets behov alvorligt. 

brpåhlmandshandelsiinstitut

Otto Magnus Påhlman udviklede den Påhlmanske skrivemetode i 1800-tallet. Hans skriveinstitut med kontorskoler findes den dag i dag som handelsgymnasium og Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm.

Foto: Vasagaten i Stockholm

Jeg har selv skrevet hele livet og studeret det skriftlige og mundtlige sprog, udtryksformerne. Jeg har bevæget mig på scener i ind- og udland. Modtaget ros og ris. Studeret den mundtlige og skriftlige historiefortælling. Skrevet artikler til mange danske magasiner og fagblade. Været webredaktør på mange sites. Har skrevet en roman på 378 sider. Læst kandidatuddannelse i Retorik på Københavns Universitet og studeret filosoffer og kulturledelse.

Jo, jeg har lang erfaring med mig fra mange verdener. Det gør, at jeg kan sætte mig ind i andres sted og hjælpe dem med at udtrykke det, som de hele tiden har villet sige. Med min hjælp bliver du/I hørt og kommer bedre igennem med dit/jeres budskaber. Jeg hjælper også med at få nyheder omtalt i medierne. Altid med relevans for øje. Kontakt mig for at høre nærmere nu, så du får et velfortjent løft. Er du klar til at blive hørt?

Skriv mette@hafpress.com eller ring til Mette mb. +45 61 70 18 64

Linkedin – Link til Mette

mette foto

Uddannelse
2018 Retoriker, MA Cand.mag. Københavns Universitet
2016 Digital marketinguddannelse, KEA, Bigum – opgave: slideins, freebies (10)
2013 Journalisthøjskolens faguddannelse DMJX: web, foto, lyd. Final Cut.
samt AVID-klipper med tv-dramaturgi og radiojournalistik, DJe
2012 Diplom projektstyring, Copenhagen Business Academy, opgave: digitalisering af et forlag (10)
2001 Filosofi, BA med musik
1998 BA Retorik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.