Med naturlyden som ledsager på helende hospicetour

Kommunikation er mange ting. Ved siden af mit tekstvirke har jeg i mange år komponeret og optrådt med egne kompositioner.

Velliv Foreningen har skrevet om mit arbejde med lindrende lyd på 11 hospices herhjemme. Takket være deres bevilling er min længe ønskede drøm om at lindre flere steder med naturlyd og komposition gået i opfyldelse. Tak til Velliv Foreningen og repræsentant Keld Volder, som jeg mødtes med i Amager Strandpark sammen med fotograf Henning Sjøstrøm. Og til  Signe Marie Lindstrøm, der fotograferede i Nørresundby.

“Jeg fandt selv naturlyde lindrende at lytte og sove til, da jeg var i kunstnerhus på Østisland – og det blev startskuddet på at sample naturlyde. Bølger er ikke bare bølger. Sten kan fortælle en historie om verdens pludselige forandring. Som de sorte kampesten på Island, som landede over natten og fyldte en hel fjord på Østisland. De lyder helt specielt…. Og at lytte til denne naturlyd kan virke lindrende i kaos. Flytte fokus. Åbne bevidstheden,” fortæller jeg om til Velliv: https://www.vellivforeningen.dk/for-ansoegere/projekter/naturlyden-som-ledsager-til-musikalsk-lyttekoncert-paa-helende-hospiceturne/

Kontakt for yderligere informationer eller foredrag om kommunikation gennem naturlyd og musik +4561701864

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.