Skriver du selv dine tekster til sociale medier og har du egen praksis?

Skriver du selv dine tekster til sociale medier og har du egen praksis – så kan nogle basale spørgsmål dukke op i din bevidsthed: Skal jeg virkelig skrive selv? Hvorfor er det så svært at komme i gang med at skrive en god tekst? Skal jeg hyre en anden til at skrive for mig? Tid er naturligvis en faktor. Penge også. Og talentet for at skrive. Men en god tekst behøver nu ikke være dyr eller tage lang tid at lave selv….

Som behandler eller konsulent er du nemlig vant til at formidle. Du får til gengæld brug for at lære nogleHeaderkurser teknikker til at skrive bedre og hurtigere – både hvad angår form og indhold. Vi har skræddersyet en række moduler, som du med fordel kan sammensætte efter behov. De første datoer er oppe nu. Fx kan du tage et Bloggingkursus den 15. november i hjertet af København K. Se datoer her:
Praktisk Praksis´side.

Uanset hvilket modul du vælger, så vil du komme i flow med dine tekster. Vi vil arbejde med; hvordan du fremstår som en ekspert på dit felt. En, der lærer fra sig og giver værdi med dine ord. En, som kunderne glæder sig til at høre mere om.

Kursister har bl.a. sagt om kursus i grundlæggende tekstworkshop:
“Kurset gav en mulighed for at stille skarpt på min måde at sælge min forretning på.”

Du kan læse om Hafpress nye skrivekurser på Praktisk Praksis´side.

Hilsen tekstforfatter og digital advisor Mette Hafstrøm Kirkegaard – mb. 61701864

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.