Ryd op i dine nyhedsmails

unrollme.png

Er du træt af for mange gamle nyhedsmails fra sider, du end ikke husker, hvornår du signede op til? Da jeg begyndte at levere online nyhedsbreve i mailchimp for syv år siden, abonnerede jeg på forskellige nyhedsbreve for at få en fornemmelse af markedet. De fleste var desværre mere en reklame end reelt content om virksomheden. Nyhedsbreve kan være gode og gratis kilder til spændende viden, men alt for ofte er de bare en misforstået reklame for producentens varer. Nyhedsbreve har en stor konverteringsrate – op mod 50 procent – så de er værd at oprette. Men de skal indeholde værdi for kunden. Prøv selv at gå din indbakke igennem og få et overblik over, hvilken viden du foretrækker. Reklame eller content? Unroll.me er et ekemsem på et værktøj til at rydde op i indbakken. Gør sommerrent og start på en frisk indbakke efter ferien – det er pærelet at benytte. Hvad er jeres bedste nyhedsbreve – eller værste?
Hent Unroll me

Kontakt Mette Hafstrøm 61701864

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.