Godt nyt: nye lyttekoncerter i efteråret på hospices

Efter et velgennemført klimafolkemøde i Middelfart, glæder jeg mig over, at der sker nye kreative ting ved siden af mit tekstvirke. Jeg har sammen med Velliv, som arbejder med mental lindring, sat en efterårsturne iværk på ti danske hospices med en række lyttekoncerter – med naturlyden som ledsager. De første otte koncerter starter fra 6.-7. oktober, herefter i november endnu flere.

Du kan lytte til mit arbejde på hospices her fra Roskilde Dampradio

Og nedenfor: et minde fra Tour de France på Københavns Hovedbanegård i sommers – hvor Centerforeningen havde bedt os komme forbi. Har sat en musikafspiller fra Spotify i højremenuen, så min musik – med ny single Hotel Himmelblå – som er i rotation på P5 også får plads på siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.