Passionerede praktikanter – et godt råd til virksomheder

Hej derude i online universerne, hvor alting er let at like med et ja eller overse… hvor folk kan spamme og udskælde hinanden på måder, som de ikke ville gøre over en kaffe …. her ser jeg flere opslag for praktikanter, der søger praktik i medieverdenen, bl.a. på facebook – og vil sende et godt råd med på vejen til jer virksomheder, der tager imod en praktikant: Det kan få afgørende betydning for den unges livsbane! 🙂

Da jeg selv gik i 8. klasse, var jeg i praktik på Politiken som journalist. En journalist kom hen og fortalte, at det var ganske typisk, at den, der havde arrangeret praktikken, ikke selv var der, når praktikanten dukkede op. Nuvel det var så i stedet fotografen, der tog mig med ud, når han tog fotos af kendte musikere. Og det blev et hit! 

Måske er det derfor, jeg i dag foretrækker at skrive fortællinger direkte fra stedet inklusive fotografering, og at jeg stadig har et ben i musikverdenen og et andet i formidlingens skrivende univers. Så tænk jer om, når I tager imod en praktikant. Det kan få livslange konsekvenser:-) Tak for ordet ❤ 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.