Sommerlæsning – en tankevækkende handling

bookcover-tilwebSommerlæsning: min debutroman kan stadig læses – den indeholder rejsebeskrivelser fra USA, romantik og spænding – den fås både trykt og digitalt, nu også i webshop. Køb fysisk bog eller via mobilepay kan du også få tilsendt bogen for 250 kr. Mobilepay: +4561701864 – angiv adresse – eller spørg din lokale boghandler, fx i Arnold Busck. Det du ikke siger: af Mette Hafstrøm Kirkegaard – det siger anmelderne: “Godt skrevet, fængende og meget tankevækkende” ♥︎♥︎♥︎♥︎ Bogfinken – Busck.dk  “Det du ikke siger er en fantastisk bog …” ****fire af fem stjerner. Mona, Plusbog  “Bogen er velskrevet, det flyder godt og frit og sproget er levende og let.”…Knud R. Saxo… *****Fem stjerner “Det er spændende læsning,” Musling, ebogslæser, plusbog.dk…**** fire af fem stjerner… Det du ikke siger, er en rigtig god bog der hurtigt fanger…… Faktisk er det en meget tankevækkende handling..Benedikte Ebogslæser ****fire af fem stjerner…  Læs mere og bestil

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.