Nu fjernes der en barriere for Danmarks grønne omstilling

Der sker rigtig meget inden for byggeri lige nu.

Nu fjernes der en barriere for Danmarks grønne omstilling, det skriver Børsen sektion Byggeri mandag den 26. Oktober 2020.

Grøn løsning er et nyt samarbejde mellem Andel, det tidligere SEAS/NVE og IBM Danmark.

Danmark bliver det første sted i verden, som ruller den ny løsning ud fra parternes side. Forventningen er, at resten af Norden følger efter, og produktet ”Flex Platform” har internationalt potentiale.

Den nye ”Flex Platform” gør det muligt for store bygningsejere at stille deres ventilationssystemer mv. til rådighed for energisystemet.

Med den nye løsning bliver Danmark førende i at udvikle og udbrede grøn tekbologi med fokus på fleksibelt forbrug – det er der et stort marked for – med internationalt potentiale.

”Vi mærker en stærk interesse fra vores erhvervskunder, om hvordan de kan bidrage til grøn omstilling..” udtaler Ole Christian Vestergaard, som er admin. dir. i Andels energihandelsselskab (Børsen Byggeri, 26. Okt. 2020, side 20).

Batteri omdannes fra omfattende bygningsmasse.

”Øget centralisering har samtidig betydet, at vi i dag kan operere centralt via en enkelt integration”, siger Trygve Skjøtskift, energi- og forsyningsdirektør i IBM Danmark.

Projektet er døbt Flex Platform og bygger på ny teknologi, kunstig intelligens og Blockchain i IBM´s cloud. Kort om de to udviklere af platform: Andel, andelsejet, tilbyder laserinfrastruktur, fx til elbiler, primært på østdansk eldistributionsnet. IBM assisterer kunder med digital transformation.

Kilde: www.borsen.dk

Har du brug for hjælp til at formidle din virksomheds grønne omstilling, internt eller eksternt, så kontakt Mette Hafstrøm hos Hafpress 61701864.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.