Update på workshops: Blogging, Nyhedsbrev, Pressemeddelsen, Virksomheds DNA

TEKSTWORKSHOPPEN
Er en koncentreret introduktion til at skrive klart, korrekt og kreativt.

Du får nye veje til at åbne op for din indre skribent, og du bliver bevidst om, hvordan du kan blive god til at skrive nærværende. Du lærer nye teknikker til at skrive kreativt og udvikler ideer. Der er mere fokus på den kreative idefase end på at vinkle stoffet til en bestemt form.
Dette modul kan tages helt for sig, og det kan de andre også. De andre kurser fokuserer på en enkelte form for tekst: pressemeddelelsen, bloggen, indlægget eller tekster til hjemmesiden.
De kan også tages i vilkårlig rækkefølge. Det er en god ide at tage Din hjemmesides DNA, hvis du ikke har taget tekstworkshoppen.

FORM: BlOGGING

FUNKTION: AT NÅ UD TIL EKSISTERENDE OG NYE KUNDER
– Kom i gang med bloggen
Blogging er det nye sort for jer, der bruger fx wordpress. At blogge øger synligheden i google, så dine nye kunder får lettere ved at finde dig. Du kan bedre selv bestemme, hvordan du bliver synlig på nettet. Og samtidig kan en stærk blog med relevante emner fremstille dig som en vidende behandler på dit felt. Det giver merværdi og omtale af virksomhedens pro¬fil. Derfor er det også vigtigt, at du skriver gode blogs ud fra principperne skriv klart, kreativt og korrekt. På kurset lærer du at finde gode emner til bloggen. Du lærer at finde gode overskrifter og læse korrektur på egne tekster. Under kurset arbejder du desuden med at udvikle tekster i kraft af i dit virke. Virksomheder med blogs har ifølge undersøgelser over halvtreds procent flere hits på hjemmesiden. Et par timer om ugen på blogging kan være godt givet ud.

2. SKRIV TIL AVISEN
– Og få god omtale i lokalavisen
At få et indlæg i avisen kan have stor PR-værdi. Det er bedre end dyre reklamer, og mange aviser er desuden glade for at få tilsendt stof. Men det er vigtigt at finde et godt emne, så der er større chance for omtale. På kurserne finder vi gode emner, laver skriveøvelser og bruger tid på at udvikle jeres tek¬ster. Med afsæt i idéudvikling samt andre værktøjer fra retorikken og journalistikken får du som kursist større mulighed for hurtigt at skrive kortere tekster til pressen. Under kurset arbejder du også med at finde gode emner. Der vil indgå skriveopgaver, som underviseren sparrer på.

3. PRESSEMEDDELELSEN
– DIT BUDSKAB TIL HELE LANDET
Har du en god historie, som du synes fortjener en omtale i pressen? Eller er du lige startet op og vil gerne nævnes i de lokale medier. Eller hvad med at få omtale af din nye behandlingsform eller en historie om dig? Alt dette arbejder vi med i dette kursus om pressemeddelelsen. Du lærer at få din virksomheds nyhed i pressen. Trin for trin introduceres du for pressemeddelelsens grundele¬menter. En nyhed begynder med en fængende overskrift, som kan få os til at læse videre. Vi ender med at skrive vores egen pressemeddelelse, som kan sendes til den lokale avis. På kurset arbejder vi hen imod at forstå den journalistiske disciplin og nyhedskriterierne bedre, b.la. gennem træning i selv at skrive nyheder. Der indgår introduktion til udsendelse og opfølgning af pressemeddelelsen. Under kurset arbejder I med at udvikle tekster med afsæt i jeres virke som behandler. Der vil være skriveopgaver, som underviseren sparrer på.

4. NYHEDSBREVET
– DIT BUDSKAB TIL DINE KUNDER
På kurset lærer du at finde ideer til dit nyhedsbrev, men også at forstå de nyhedskriterier, som kan hjælpe dit nyhedsbrev på vej ud i medierne. Vi arbejder også med at forstå forskellen mellem salg og storytelling. Laver mundtlige og skriftlige øvelser, der hjælper dine ideer med at flyde fra kilden. Efter endt kursus har du ideer til dine nyhedsbreve og en introduktion til, hvordan du sætter nyhedsbrevet op.

5. DIN HJEMMESIDES DNA
– din virksomheds profil – dit dna
Forstå dit virke som konsulent og skab troværdighed over for dine kunder
– du får gennem kurset fokus på dine ønsker og visioner og hvordan de påvirker dine kunders tro på dig
– derigennem får du målrettet dit fokus på kunder
– afklaret, hvad det egentlig er, du arbejder med
– bliver bevidst om, hvordan du kan formidle dit virke
– hvordan du kan få udtrykt dette på en klar måde
På dette kursus går vi i dybden med din virksomheds dna.
Vi arbejder med at interviewe hinanden og skriver på ideer til vores hjemmeside, sorterer i indholdet og finde en passende form.
Målet er, at du går fra kurset med en klar ide om, hvad det er, du arbejder med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.