Rebranding-strategi for stort Orkester

Sidste år fik jeg mit diplom i digital marketing på akademiniveau – mit eksamensprojekt var en opgave om brugen af freebies med slideins frem for popups til signup af nye følgere – Opgaven fik et 10-tal. Samtidig arbejdede jeg på dette store projektarbejde, som nu er afsluttet.

Har fra jan. 2016 til febr. 2017 arbejdet med rebranding-strategi for det 70 mand store Orkester Norden. Herefter er opgaven overdraget til basisorganisationen. Udtalelse fra min tidligere chef, organisationsleder Asbjørn Keiding, Musik & Ungdom:

“Mette har igennem et år været en nøgleperson i en re-branding kampagne for Orkester Norden. Det har været med engagement, kreativitet, netværk og rigtig mange gode fornyende ideer til, hvordan et klassisk, netværksbaseret, nordisk ungdoms symfoniorkester kan arbejde med branding. Tak til det – det har været et velplaceret og velment spark i den rigtige retning.”

De næste måneder går turen til Vestjylland, hvor jeg har linet kunstneriske tekstarbejder op.

Her et interview, jeg filmede i Aalborg under sidste sommers turne med den dygtige islandske pianist Vikíngur Ólafsson

Se også orkesterets facebookside, jeg har arbejdet med i Facebookmanager med tekster og annoncer og kampagner på dansk og engelsk – tallet af følgere er steget omkring 40 procent fra ca. 1300 til 0ver 2000. https://www.facebook.com/nordicyouthorchestra. 

Har derudover lavet en del nyhedsbreve i Mailchimp og meget mere. Et fantastisk projekt, som jeg glæder mig over at have fået lov at rebrande.

Kontakt Mette Hafstrøm for opgaver med marketing: mb. 61701864

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.