Gode anmeldelser

Fejrer gode anmeldelser. HENT bogen DET DU ikke SIGER

2014-08-14 17.08.12 bookcoverfinal9

Anmeldelse *****: Det er en roman om umulig kærlighed, om et håbløst men velment forsøg på at få et forhold til at fungere. Sexen fungerer fint (og velbeskrevet!) mellem de to, og de deler tilsyneladende nogle mål og værdier – men de sidder hver især fast i forventninger til hvordan det hele burde være, og de når aldrig rigtigt hinanden. I første del starter forholdet over stok og sten, men langsomt begynder det at sande til. Anden del er en slags roadmovie, en biltur på tværs af USA, hvor det smukke unge par efterhånden opgiver at nå hinanden. Bogen er velskrevet, det flyder godt og frit og sproget er levende og let. Koblingen mellem de kendte lokationer i USA og de umulige konflikter er god sat op, og bærer den anden flydende igennem. 

….DET DU ikke SIGER: Beskrivelse: Tom har styr på livet – penge, villa og vovse. Måske er det lykken? Lisa har også styr på sine drømme. Tom tilbyder det lækre liv i overhalingsbanen. Er hans ide om lykke i tråd med hendes drømme? To mennesker fra vidt forskellige miljøer mødes på livets highway og forgrener deres skæbner ind i hinanden. Men skal Lisa springe ud i det? Og kan Tom holde sine løfter? Velskrevet og humoristisk bog om den svære kærlighed i en karrieretid. Dette er forfatterens debutroman. Få en gratis læseprøve på http://www.lisaspell.com..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.