Toptekster for alle

Det begyndte med hjælp til topledere – læs på http://www.toptekster.dk

Men hvadanten du er leder på topniveau eller du har brug for, at dine budskaber står klart i taler og præsentationer, så er dette for dig.

Er du klar til større gennemslagskraft?

Du er fx leder på topniveau – du har brug for, at dine budskaber står klart i taler og præsentationer. Du vil gerne have professionel assistance til dine præsentationer over for bestyrelsen. Du har klare budskaber og vil fx også gerne lave en pressemeddelelse. Lynhurtig hjælp i form af coaching og tekstbistand ydes – intet er for småt eller for stort. Tag kontakt +45 61701864Tag kontakt nu på +4561701864

Toptekster løfter dine budskaber

  • Lynhurtig tilretning af tekst på executive ledelsesniveau
  • Tekster revideret med overblik og strategi
  • Til intern og ekstern brug

Lederens budskaber får større gennemslagskraft

Jeg skriver korrekt, klart og kreativt. Min opgave er hurtigt at gennemskue lederens problemstilling og formulere budskabet strategisk og konkret, så det når korrekt ud til modtageren på bedst mulig måde.

Tekstrevision 

Du sender dit udkast til en tekst til mig og forklarer, hvad der er dit formål med teksten. Jeg spørger herefter ind til baggrunden for teksten. Det gør jeg for at sikre, at budskabet når ud til modtageren uden at skabe unødvendige misforståelser. Du modtager endelig en forbedret version. Du har måske rettelser til teksten, som du sender retur en gang mere. Herefter læser jeg teksten igen og kommer med endelige bud. Så er teksten klar!

Når nyheden/brevet er sendt ud: Måske modtager du svar fra læser med ros, ris eller ønsker. Du vender det med mig, og der formuleres et fornuftig svar til modtageren. Evt. konflikter daler som regel.

Nyhedsbrev til dine kunder eller medarbejdere – to muligheder

Toptekster hjælper ledere med at skrive nyhedsbreve, der er vedkommende for modtageren og dermed styrker lederens positive omdømme.

Der er to måder at samarbejde:

Nyhedsbrev 1 A-4 side:

Enten holder vi et møde, jeg skriver en tekst, sender den retur, du retter den til, det vil typisk koste 5.-10.000 kr. inkl. 2. korrektur.

Du kan også vælge den anden model, hvor du laver et oplæg, som jeg retter til. Det vil typisk koste 3.-5.000 kr. inkl. 2. korrektur.

Timepriser efter aftale.

Presserådgivning 
Jeg laver også pressetekster, kontakter pressen og hjælper dine nyheder på vej i medierne.

Du beskriver, hvad du ønsker at opnå med en kontakt til pressen. Lederportræt i en avis? Omtale af din virksomhed eller din ledelsesmetode er eksempler. Bliv hørt for det gode i pressen – du får effektiv sparring på sidelinjen, skriftligt, telefonisk, eller begge dele. Priser efter aftale og omfang.

Om mig

Jeg har mange års erfaring med tekster på strategisk niveau. Jeg arbejder med høj etik, troværdighed og formidler dine budskaber med empati, så både du som afsender og samtidig modtagere af din tekst føler sig hørt. Empatisk ledelsesstil skaber troværdighed og samhørighed i organisationen, der breder sig som ringe i vandet. Referencer deles kun efter aftale med nuværende kunder. Spørg gerne!

Troværdighed er vigtig

Jeg brænder for at udvikle tekster, der forbedrer relationer mellem mennesker i arbejdslivet. Tekster med flertydige problemstillinger har lettere ved at dukke op i pressens nyhedsfeed. Lad din formidling af din ledelsestil blive til de gode og positive historier, man også læser om i pressen.

Tag kontakt:

Mette H. Kirkegaard, Executive tekstforfatter

Mb. +45 61701864

Toptekster

Fiolstræde 28, 2 mf

1171 Kbh K

http://www.toptekster.dk