Tekster der gør en forskel

Hafpress hjælp med bedre tekster. Til nyhedsbreve og video. Kvalitetstekster med Hafpress.com kommunikation, PR, taleskriver, ghostwriter, angelwriter, Mette Hafstrøm Kirkegaard
Topratede tekster for ledere og virksomheder – Ghostwriting – Bliv hørt med Hafpress

Formelen på den gode ledertekst folder sig ud, hvadenten der er bestilt en hurtig nyhedstekst eller et velformuleret nyhedsbrev. I mit budskabssnedkeri former, forandrer og finpudser jeg dine budskaber. Som professionel tekstsnedker sikrer jeg, at dine ord rammer de rette modtagere og får modtagerne til at handle eller forstå omdrejningspunktet for dine kommende eller nuværende handlinger.

I værktøjskassen benytter jeg især faget Retorik. Retorik er strategisk formidling med det formål at påvirke sine modtagere til at handle, føle eller gøre noget bestemt. Det er også et ædelt håndværk med en over 2500 år gammel historie. Værktøjerne er tidløse klassiske – og de virker!

Case: – >Kunde fik positiv opbakning fra 500 medarbejdere til nedskæringer i medarbejderstaben samt omtale til 3900 i interessent- og kundekredsen via autentisk formidling i personlige nyhedsbreve fra toplederen (2018-20).

Case: ->Kunde fik en kronik i landsdækkende avis, som handlede om et emne fra virksomhedens arbejde (datasikkerhed). Artiklen blev trykt kortefter.

Case: -> Kunde fik bl.a. omskrevet tekster til stor hjemmeside inden for det klassiske musikliv på dansk og på engelsk. Med tre forskellige målgrupper for øje: sponsorer, medlemmer og omverden/medier.

Oplev positiv respons fra din omverden, ansatte, medier gennem:

Ghostwriting – Angelwriting – himmelske, powerfulde budskaber

Kvalitetssikring

Strategisk tilretning af tekster

Nyhedsbreve med troværdighed – link om dialogbaseret PR

Er du klar til større gennemslagskraft?

Ghostwriting – også kaldet Angelwriting – et autentisk lederskab formidlet med de rette ord af finmotorisk tekstsnedker.

Du er leder af din egen virksomhed eller på topniveau – du har brug for, at dine budskaber står klart i taler og præsentationer. Du vil gerne have professionel assistance til dine præsentationer over for bestyrelsen. Du har klare budskaber og vil fx også gerne lave en pressemeddelelse. Lynhurtig hjælp i form af coaching og tekstbistand ydes – intet er for småt eller for stort. Tag kontakt +45 61701864.

Lederens budskaber får større gennemslagskraft

  • Lynhurtig tilretning af tekst på executive ledelsesniveau
  • Tekster revideret med overblik og strategi
  • Til intern og ekstern brug

Jeg skriver korrekt, klart og kreativt. Min opgave er hurtigt at gennemskue lederens problemstilling og formulere budskabet strategisk og konkret, så det når korrekt ud til modtageren på bedst mulig måde.

Ghostwriting – Angelwriting – teksttilretning

Du sender dit udkast til en tekst til mig og forklarer, hvad der er dit formål med teksten. Jeg spørger herefter ind til baggrunden for teksten. Det gør jeg for at sikre, at budskabet når ud til modtageren uden at skabe unødvendige misforståelser. Du modtager endelig en forbedret version. Du har måske rettelser til teksten, som du sender retur en gang mere. Herefter læser jeg teksten igen og kommer med endelige bud. Så er teksten klar!

Når nyheden/brevet er sendt ud: Måske modtager du svar fra læser med ros, ris eller ønsker. Du vender det med mig, og der formuleres et fornuftig svar til modtageren. Evt. konflikter daler som regel.

Nyhedsbrev til dine kunder eller medarbejdere – to muligheder

Toptekster hjælper ledere med at skrive nyhedsbreve, der er vedkommende for modtageren og dermed styrker lederens positive omdømme.

Der er to måder at samarbejde:

Nyhedsbrev med lederbudskaber 1 A-4 side:

Enten holder vi et møde, jeg skriver en tekst, sender den retur, du retter den til.

Du kan også vælge den anden model, hvor du laver et oplæg, som jeg retter til.

Læs også om Nyhedsbreve fra virksomheden – hele pakken – tilbud til organisationer og virksomheder – overslag efter aftale.

Presserådgivning 
Jeg laver også pressetekster, kontakter pressen og hjælper dine nyheder på vej i medierne.

Du beskriver, hvad du ønsker at opnå med en kontakt til pressen. Lederportræt i en avis? Omtale af din virksomhed eller din ledelsesmetode er eksempler. Bliv hørt for det gode i pressen – du får effektiv sparring på sidelinjen, skriftligt, telefonisk, eller begge dele. Priser efter aftale og omfang.

Om mig

Jeg har mange års erfaring med tekster på strategisk niveau. Jeg arbejder med høj etik, troværdighed og formidler dine budskaber med empati, så både du som afsender og samtidig modtagere af din tekst føler sig hørt. Empatisk ledelsesstil skaber troværdighed og samhørighed i organisationen, der breder sig som ringe i vandet. Referencer deles kun efter aftale med nuværende kunder. Spørg gerne!

Troværdighed er vigtig

Jeg brænder for at udvikle tekster, der forbedrer relationer mellem mennesker i arbejdslivet. Tekster med flertydige problemstillinger har lettere ved at dukke op i pressens nyhedsfeed. Lad din formidling af din ledelsestil blive til de gode og positive historier, man også læser om i pressen.

Tag kontakt

Mette H. Kirkegaard, Budskabskonsulent og tekstsnedker, digital advisor

Mb. +45 61701864

Email: mette@hafpress.com