Workshops

Tekstklar på en dag, Video-let, pressemeddelelse mv…Din virksomheds DNA-kursus, Forundringsparathedskursus, Kurser, skræddersyet til din virksomhed – kontakt Mette på 61701864 – læs længere nede, hvad deltagerne siger. Læs også om mine samarbejder

Hafpress har nye workshops på vej – kontakt mig gerne, hvis du efterlyser et skræddersyet forløb.

TEKSTWORKSHOPPEN
Er en koncentreret introduktion til at skrive klart, korrekt og kreativt.

Du får nye veje til at åbne op for din indre skribent, og du bliver bevidst om, hvordan du kan blive god til at skrive nærværende. Du lærer nye teknikker til at skrive kreativt og udvikler ideer. Der er mere fokus på den kreative idefase end på at vinkle stoffet til en bestemt form.
Dette modul kan tages helt for sig, og det kan de andre også. De andre kurser fokuserer på en enkelte form for tekst: pressemeddelelsen, bloggen, indlægget eller tekster til hjemmesiden.
De kan også tages i vilkårlig rækkefølge. Det er en god ide at tage Din hjemmesides DNA, hvis du ikke har taget tekstworkshoppen.

Interessant og tankevækkende

En del at gå hjem og arbejde med:-)

Gode pointer og sammenhænge, som jeg ikke selv havde set

Har fået mest ud af at lære, hvordan du vender en historie (case) og trækker det ud, så det kan bruges fx til blogindlæg

Gode input til, hvordan jeg kan tage noget relativt ukonkret of konkretisere vha. Eksempler

Og hvordan jeg kan arbejde med udgangspunkt i det talte sprog for at fortælle mere levende

Godt kursus

Har lært at bruge mundtlighed

Godt kursus – dejligt at holdet var lille

God intro til det at skrive

Gode, konkrete øvelser

Ret high level – men ikke mere end man kan forvente med ”kun” fire timer

Interviewsene var gode – gav mulighed for at stille skarpt på min måde at sælge min forretning på.

Jeg har fået mest ud af at arbejde med identitet og ethos i dag.

 

FORM: BlOGGING

FUNKTION: AT NÅ UD TIL EKSISTERENDE OG NYE KUNDER
– Kom i gang med bloggen
Blogging er det nye sort for jer, der bruger fx wordpress. At blogge øger synligheden i google, så dine nye kunder får lettere ved at finde dig. Du kan bedre selv bestemme, hvordan du bliver synlig på nettet. Og samtidig kan en stærk blog med relevante emner fremstille dig som en vidende behandler på dit felt. Det giver merværdi og omtale af virksomhedens pro¬fil. Derfor er det også vigtigt, at du skriver gode blogs ud fra principperne skriv klart, kreativt og korrekt. På kurset lærer du at finde gode emner til bloggen. Du lærer at finde gode overskrifter og læse korrektur på egne tekster. Under kurset arbejder du desuden med at udvikle tekster i kraft af i dit virke. Virksomheder med blogs har ifølge undersøgelser over halvtreds procent flere hits på hjemmesiden. Et par timer om ugen på blogging kan være godt givet ud.

2. SKRIV TIL AVISEN
– Og få god omtale i lokalavisen
At få et indlæg i avisen kan have stor PR-værdi. Det er bedre end dyre reklamer, og mange aviser er desuden glade for at få tilsendt stof. Men det er vigtigt at finde et godt emne, så der er større chance for omtale. På kurserne finder vi gode emner, laver skriveøvelser og bruger tid på at udvikle jeres tek¬ster. Med afsæt i idéudvikling samt andre værktøjer fra retorikken og journalistikken får du som kursist større mulighed for hurtigt at skrive kortere tekster til pressen. Under kurset arbejder du også med at finde gode emner. Der vil indgå skriveopgaver, som underviseren sparrer på.

3. PRESSEMEDDELELSEN
– DIT BUDSKAB TIL HELE LANDET
Har du en god historie, som du synes fortjener en omtale i pressen? Eller er du lige startet op og vil gerne nævnes i de lokale medier. Eller hvad med at få omtale af din nye behandlingsform eller en historie om dig? Alt dette arbejder vi med i dette kursus om pressemeddelelsen. Du lærer at få din virksomheds nyhed i pressen. Trin for trin introduceres du for pressemeddelelsens grundele¬menter. En nyhed begynder med en fængende overskrift, som kan få os til at læse videre. Vi ender med at skrive vores egen pressemeddelelse, som kan sendes til den lokale avis. På kurset arbejder vi hen imod at forstå den journalistiske disciplin og nyhedskriterierne bedre, b.la. gennem træning i selv at skrive nyheder. Der indgår introduktion til udsendelse og opfølgning af pressemeddelelsen. Under kurset arbejder I med at udvikle tekster med afsæt i jeres virke som behandler. Der vil være skriveopgaver, som underviseren sparrer på.

4. NYHEDSBREVET
– DIT BUDSKAB TIL DINE KUNDER
På kurset lærer du at finde ideer til dit nyhedsbrev, men også at forstå de nyhedskriterier, som kan hjælpe dit nyhedsbrev på vej ud i medierne. Vi arbejder også med at forstå forskellen mellem salg og storytelling. Laver mundtlige og skriftlige øvelser, der hjælper dine ideer med at flyde fra kilden. Efter endt kursus har du ideer til dine nyhedsbreve og en introduktion til, hvordan du sætter nyhedsbrevet op.

5. DIN HJEMMESIDES DNA
– din virksomheds profil – dit dna
Forstå dit virke som konsulent og skab troværdighed over for dine kunder
– du får gennem kurset fokus på dine ønsker og visioner og hvordan de påvirker dine kunders tro på dig
– derigennem får du målrettet dit fokus på kunder
– afklaret, hvad det egentlig er, du arbejder med
– bliver bevidst om, hvordan du kan formidle dit virke
– hvordan du kan få udtrykt dette på en klar måde
På dette kursus går vi i dybden med din virksomheds dna.
Vi arbejder med at interviewe hinanden og skriver på ideer til vores hjemmeside, sorterer i indholdet og finde en passende form.
Målet er, at du går fra kurset med en klar ide om, hvad det er, du arbejder med.
Afholdte: 18. juni kl. 13-17 – grundlæggende tekstworkshop
24. juni kl. 13-17 – grundlæggende tekstworkshop

Facebook til dit firma – grundlæggende kursus


Læs om digital marketing

Kurser i Kreativ ledelse – op til 30 deltagere – oplev forundringsparathed i dit ledelsesarbejde – Læs mere om mit nye kursus læs mere om dets spæde start sidste år
“Det var på en gang disruptivt og emergerende, og det satte små og store tanker i gang,” skriver Marcelo Ibanez, Adjunkt
på Det Samfundsfaglige og Pædagogiske Fakultet, Metropol: “En af de effekter der opstod ved velfærdsaktionen “Kreativ ledelse”, (som Mette Kirkegaard stod for), var for mig en erkendelse af, at selve kroppens bevægelser, når den udfordres lidt og bevæger sig på kanten mellem den konventionelt bundne sociale performance, og den mere æstetisk/ legende performance, (ind i det disruptive og emergerende felt) – at disse bevægelser kan skabe ny forundringsparathed eller potentialitets-vågenhed. (De næste associationer i samme retning, er eventyrfiguren Klodshans, og ordet Serendipiditet). Og…Grundlæggende skal man blot kunne trække vejret og ha en krop der kan bevæges, (og det er åbenbart nemmere sagt end gjort, for en del ledere).”

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.