Hvad har du brug for?

Du får styrket dialogen med andre mennesker via din præsentation, ord og omtale. Misforståelser forsvinder, og bedre relationer skabes. Du bliver mere tydelig over for de mennesker i dit arbejdsliv, der interesserer sig mere for dig. Du bliver set for det, du kan og vil vise dem.

Det er gennem nyhedsbreve eller omtaler i medier og andre tiltag, og det er en lang tradition fra antikken, erfaring som performer og tekstforfatter, mediomtale og kontakt til pressen, der baner vejen for, at jeg ved, hvordan man skaber den rette scene for dit potentiale.

Jeg er uddannet inden for talelære, Retoriker, cand. mag. Jeg hjælper med at skrive og forbinde dig med de rette mennesker eller medier.

Jeg kan hjælpe dig og din virksomhed eller dit produkt med at blive hørt, set og måske debatteret, på bedste vis, hvis det er det, du ønsker.

Jeg kan få dit budskab ordentligt omtalt i medierne. Min mission er at gå foran med de gode argumenter, anerkende hverandre, og få sagen belyst fra flere sider.

Synlighed i medierne handler om at få dig belyst fra de gode vinkler. Ikke om at forfalske eller fordreje virkeligheden. Jeg hjælper dig med at forfølge det gode medieliv for dig og/ eller din/ jeres virksomhed.

Ring og få en snak med mig på 61701864

Teknisk: Jeg har mest erfaring med content, indhold, men min erfaring med og efteruddannelse inden for digital marketing betyder, at jeg også kan vejlede dig om dine tekniske udtryk, din hjemmeside, Facebook, søgeord. Jeg redigerer også i wordpress og styrer hjemmesider mv.

(foto: Mette Hafstrøm fra debat i P1)