Mit liv med Apple

Apple lagde mig ned i 2010 med en fin 15 tommers macbookpro.
Altså på den gode måde. Jeg var startet op at lave nyhedsbreve i mailchimp, og det var fedt at se flotte visuelle udtryk på en flot skærm.

Et par år gik, og Apple gennemgik en række forandringer/forbedringer, nogle vil sige forværringer siden.

Apple begyndte at udskifte grafikkort på modeller fra 2011-13 – grafikchippen på motherboardet var defekt – den såkaldt klassiske nvidia-grafikfejl.

Jeg fik problemet for en halvandet år siden.

Desværre havde for få havde klaget over 2010-macbooken, og derfor var computeren ikke omfattet af garantien om udskiftning.

Siden har jeg skiftet til en af modellerne, som ikke skulle have problemer.

For alle Apples modeller har problemer åbenbart.

Jeg lagde mine skrivende hænder i Apples maskineri, og endte med at sidde og krydse fingre for, at min macbook ikke bare gik ned. Det gjorde den pludselig hele tiden.

Det blev et dysfunktionelt forhold mellem mig og Mac. Hvor Mac ikke kunne ændre sig, mens jeg forsøgte at tilpasse mig til Mac.

NU har jeg fået en anden model, og pt. er den upåklagelig. Men tænk, hvor meget din computer er en del af dit liv, og pas på dig selv.
NB savnede du noget positivt om Apple? Hvorfor jeg ikke bare skiftede til windows?

Apples lydsystem er væsentligt bedre. Skærmen og tastaturen ligeså.

2 Comments

  1. Jeg sidder tilbage med spørgsmålet – hvorfor? – hvorfor bliver ved med at investere i macbook/apple produkt efter de erfaringer?

  2. Hej, Maren. Jeg tror, vi er i en tid,hvor vi skal vænnes os til, der sker fejl i elektroniske produkter ganske hyppigt. Både Apple og andre producenters. Jeg skulle vel have skrevet lidt mere om Apples fordele. Allerførst: Har du fundet en velfungerende mac, så er den superfed. Og så er Apples lydmodul er det bedste, du kan få, og jeg laver også lydindspilninger. Desuden vinder dens skærm stadig. Jeg har haft flere windows før, og de larmede mere plus tastaturet er ikke rart at arbejde på til sammenligning. Jeg håber så, at Apple bliver mere lydhør over for kunderne fremover samt får forbedret deres produkter efter den megen kritik, der har været.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.